top of page
LUNCH v.40
MÅNDAG
TISDAG
ONSDAG
TORSDAG
FREDAG
VEGETARISKT
TONFISK, CHILI, GURKA, SESAM
KYCKLING, SÖTPOTATIS, KOKOS, TAHINI
FLANKSTEK, VITBÖNA, CURRY, BRYNT SMÖR
ROSTBIFF, REMOULAD, RÖDBETA, DILL
OXTARTAR, SHISO, FRISEE, NÖTTER
MOROT, GRÖN CURRY, INGEFÄRA, RÄTTVIKSÄRT
LUNCH
VI HOPPAS KUNNA VARA EN LUNCHRESTAURANG DÄR DU SOM GÄST KAN FÖRLITA DIG PÅ KÖKET, MED VETSKAPEN OM ATT ALL MAT VI SERVERAR LAGAS FRÅN HJÄRTAT.
ENKELHET: DAGENS MENY. DEN BESTÅR ALLTID AV ETT KÖTT- OCH ETT VEGETARISKT ALTERNATIV.
LUNCHEN KAN ALLTID FÅS SOM TAKE AWAY.
FÖR ATT HÅLLA DET LEVANDE TAR VI INGA BORDSBOKNINGAR.
bottom of page